Raknerud Gård

   raknerud gård - Kopi
Kontaktperson: Elisabeth Stai
Adresse: Helgøyveien 1035, 2350 Nes i Hedmark
Telefon: 415 47540
Kommune: Ringsaker
E-post: marte.svennerud7@gmail.com
Hjemmeside: www.martesvennerud.no
Type tilbud: Inn på tunet, helgeavlastning, ferietilbud
Et lite eventyr på landet – med rom for alle!  Midt i Mjøsa finner du idylliske Helgøya! Mot sydspissen av øya ligger landlige Raknerud Gård i åpne og vakre omgivelser. Gården ligger i Ringsaker kommune, ca 3 mil fra Brumunddal.   Vi tilbyr ferie og helgeavlastning for barn og ungdom med aktiviteter som fiske, kanopadling, vannaktiviteter, sykkelturer, ridning og bålkos i skogen. Gården har også høner, griser, geiter, sauer, hester, katter og kaniner som trenger omsorg og stell. Et steinkast unna ligger Gapahuken i skogen, som kan by på overnatting under nattehimmelen og matlaging ute i naturen. Vi har også en stor flyttbar tipi/lavvo som vi kan bruke som soveplass, varmestue og kjøkken i skogen og ved strandkanten. Vi er også i ferd med å lage en Tarzanløype og Natursti som gir barna fysiske utfordringer.  

Vi ønsker å gi barn og ungdom et hyggelig og trygt sted å være, der voksne har tid, humor, glede og raushet. Målet med oppholdet er at barn og ungdom skal få tro på at de mestrer og lærer omsorg for dyr og mennesker. Vi bruker gården, naturen rundt og nærmiljøet som arenaer.  

Vi som driver Marte Svennerud er 4 aktive voksne i vår beste alder. Våre egne barn er voksne og flyttet ut. Vi har alle mye erfaring med barn, med den fellesnevneren at vi alle har  arbeidet som beredskapshjem og fosterhjem i mange år. Kontaktpersonen Elisabeth Stai er utdannet førskolelærer og lærer. Med stor lidenskap for å hjelpe og stille opp for andre, kom denne ideen til! 

Reklamer